Onlineauktioner

DROTT AUKTIONER & BOHAGSSERVICE AB / DROTT AUKTIONSVERK

DROTT AUKTIONER ONLINE FINNS NU OCKSÅ PÅ TRADERA.COM – Vi tar emot hela hem även enstaka föremål. Vi hämtar och packar. Samt utför även flyttstädningar, äldreflytt, tomtröjningar, trädgårdsarbete, dödsbostädningar och dödsbotöming. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi är anslutna till två av Sveriges största auktionssajter. köp och sälj hos DROTT ONLINE AUKTIONER tillsammans gör vi bra affärer. Välkomna och lycka till med budgivningen.

  • Ta med Dina föremål till DROTT AUKTIONER, vi finns på plats dagligen. Ring gärna före för att försäkra Dig om att vi är på plats då vi ibland kan vara iväg på en hämtning.
  • Vi hämtar föremål i hela Södra Sverige. Hämtning av auktionsgods utförs i hela Södra Sveriges övriga orter enligt ÖK.. Vid försäljning av hela hem och dödsbon erbjuder vi helhetslösningar. Tömning, röjning och städning. Vid flyttstädning erbjuds möjlighet till RUT-avdrag (kunden betalar endast hälften av arbetskostnaden).
  • OBS! Att RUT-avdrag gäller ej för dödsbon.

Gratis Videovärdering av hela hem via din telefon.

Hos oss kan du enkelt och säkert sälja dina föremål. Genom våra onlineauktioner når vi budgivare i Sverige, Norden, Europa. Ja över hela världen. Massor med budgivare betyder många flera bud och ni får oftast ett högre pris för era föremål.

Våra online auktioner hjälper dig sälja konst, smycken, ädelmetaller, möbler, samlarföremål, fordon och mycket mycket mera.

Nu erbjuder vi värdering av hela hem eller enstaka föremål via din smartphone! Helt gratis!

– Vi erbjuder: Onlineauktioner alla dagar i veckan.

– Våra auktioner fylls på löpande med nya föremål. https://www.drottauktioner.se

– Inlämning av föremål sker löpande och så här fungerar det:

– Ring eller maila oss att du vill bli kontaktad av en värderingsman.

– En värderingsman ringer upp dig och kommer överens om ett datum och en tid samt vilken app som passar dig bäst tex. WhatsApp, eller Messenger.

– Ni visar upp de föremål ni önskar ha värderade och svarar på frågor från värderingsmannen.

– Vi kommer överens om nästa steg.

– Vill du sälja föremålen ordnas hämtning.

– Hämtning av dina föremål sker enligt överenskomelse var och hur bestämmer vi tillsammans beroende på vart i landet ni finns.

– Föremålen transporteras till auktionshuset där katalogisering, konditionsrapportering och fotografering sker varefter föremålen publiceras på www.drottauktioner.se