Prisexempel på våra städtjänster- 2020

Vi har mångårig erfarenhet inom städbranschen och prioriteringen är alltid högsta kvalité. Drott Auktioner & Bohagsservice AB / DROTT HEMSERVICE har en prisnivå som är bland de lägsta i branschen men vi lovar inte att alltid vara billigast då vi vägrar ge avkall på vårt löfte om högsta kvalité.

Vi är ett Almega auktoriserat företag med kollektivavtal genom Kommunal och Fastighets anställdas förbund. Vi är Ansvarsförsäkrade. Anställda är försäkrade genom FORA. Vi följer alla lagar och avtal samt är delägare i Svenskt näringsliv.

Välkommen att prova på hemstädning för 99 kr/ tim* (Prova-på-erbjudandet gäller första städtillfället endast en gång per hushåll). Provstädning är alltid på minst 4 timmar.

De flesta av våra kunder blir så nöjda efter en provstädning att de väljer att fortsätta anlita oss med återkommande städning varje vecka, varannan vecka eller var 4:e vecka.

Du betalar bara för den faktiska tiden som vi utför vårt arbete. Efter första provstädningen får du information om hur många timmar som just din bostad kommer att ta vid regelbunden städning du får också ett fast pris per månad.

Provstädningen är inte bindande för fortsatt städning, utan bara för det bokade tillfället. Efter utfört städuppdrag bestämmer du ifall du vill fortsätta med regelbunden städning eller inte.