REALTIDSAUKTIONER

En “Realtidsauktion” är nästan samma sak som en vanlig “Klubbauktion” med den skillnaden att den görs upp via nätet och det är en dator som agerar auktionist.
En realtidsauktion har en starttid men ej någon sluttid då sluttiden för auktionen hela tiden förlängs så länge någon budar. För att ändå forsera auktionstiden kommer därför objekten att säljas 5 åt gången. Dessa kommer automatiskt och du behöver inte göra någonting annat än klicka på budknappen när du känner att läget är rätt.
Observera att 5 nya objekt inte kommer fram förrän föregående 5 är sålda.
Varje gång någon lägger ett bud förlängs tiden för budgivningen. Dvs, budgivningenstiden börjar om på 40 sekunder, om någon lägger nytt bud om det är mer än 20 sekunder kvar. Lägger någon bud när det är mindre än 20 sekunder kvar, börjar budgivningen om på 20 sekunder. När budtiden räknat ner till 0(noll) kommer objektet att säljas till den högsta budgivaren alternativt återköpas av auktionisten.

DROTT AUKTIONER & BOHAGSSERVICE AB / DROTT AUKTIONSVERK

Ta med Dina föremål till DROTT AUKTIONER, vi finns på plats dagligen. Ring gärna före för att försäkra Dig om att vi är på plats då vi ibland kan vara iväg på en hämtning. Vi hämtar, en hämtnings/transportavgift tillkommer. Vi hämtar föremål i hela Södra Sverige. Hämtning av auktionsgods utförs i hela Södra Sverige övriga orter enligt ÖK.. Vid försäljning av hela hem och dödsbon erbjuder vi helhetslösningar. Tömning, röjning och städning. Vid flyttstädning erbjuds möjlighet till RUT-avdrag (kunden betalar endast hälften av arbetskostnaden).

OBS! Att RUT-avdrag gäller ej för dödsbon.